En voucher kommer i din bekräftelse efter genomförd bokning och gäller sedan som biljett.
Obs, tänk på! Vill du köpa många biljetter för att ge bort rekommenderar vi att du gör en bokning per biljett för att få separata biljetter/vouchers.
Ni kan även kontakta kundservice för hjälp med bokning. Läs mer Stäng

Erbjudande för Dösjöbro!

Adress: Tosselilla Sommarland Tomelilla Visa karta

100 %

1 av 1 rekommenderar

Adress: Tosselilla Sommarland Tomelilla

Ett unikt erbjudande med rabatt på Tosselillas entrébiljetter! Rabatten 50 kr /person gäller på ordinarie pris för barn och vuxna över 1 meter, rabatten är redan avdragen på priset.

Rabatten 50 kr /person gäller på ordinarie pris för barn och vuxna över 1 meter.

Show more

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 417140 40
Stugby

Fredriksbergs Gård

Avstånd: 11 km
Fredriksbergs Gård är en charmig kursgård med övernattningsstugor, dusch och toalett på varjke rum. I vår matsal kan Du avnjuta en riklig frukostbuffé, i anslutning till stugorna finns gemensamt kök och Tv-rum. Kursgården är belägen Öster om Ystad mitt i naturen med nära till havet.
Stugby

Nostalgi Café the 50´s

Avstånd: 2,1 km
Vi har 8 stugor med 4 bäddar i varje och kylskåp och värme. I servicebyggnaden finns tillgång till komplett kök med kaffekokare, micro och spis, där finns även dusch, toalett och tvättmaskin. Det finns en grillplats med tak och en stor grill. Lakan tas med eller går att hyras. Kund städar stugan vid avresa. Pris: 475 kr/natt.
Hotell

Kåseholms Slott

Avstånd: 4,2 km
Bo i slottet och upplev historiens vingslag. Upplev känslan av att stiga in i det förgångna. Vakna upp efter en skön natt i våra komfortabla rum och smaka på den rikhaltiga frukostbuffén.