En voucher kommer i din bekräftelse efter genomförd bokning och gäller sedan som biljett.
Obs, tänk på! Vill du köpa många biljetter för att ge bort rekommenderar vi att du gör en bokning per biljett för att få separata biljetter/vouchers.
Ni kan även kontakta kundservice för hjälp med bokning. Läs mer Stäng

Speciell Julbiljett som gäller för entré valfri dag under 2018

Adress: Svampakorset Tomelilla Datum: Fredag 17 nov 2017 - söndag 28 jan 2018 Visa karta

Adress: Svampakorset Tomelilla

Välj dagens datum vid bokning, biljetten gäller sedan valfri dag under våra öppettider 2018! Sista dagen som denna speciella julklappsbiljett finns till försäljning är den 24 December 2017.

Julbiljetten kostar endast 200 kr (ordinarie pris 300 kr!) och berättigar till en entré till Tosselilla valfri dag 2018.

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading
Stugby

Fredriksbergs Gård

Avstånd: 10,1 km
Fredriksbergs Gård är en charmig kursgård med övernattningsstugor, dusch och toalett på varjke rum. I vår matsal kan Du avnjuta en riklig frukostbuffé, i anslutning till stugorna finns gemensamt kök och Tv-rum. Kursgården är belägen Öster om Ystad mitt i naturen med nära till havet.
Stugby

Nostalgi Café the 50´s

Avstånd: 1,9 km
Vi har 8 stugor med 4 bäddar i varje och kylskåp och värme. I servicebyggnaden finns tillgång till komplett kök med kaffekokare, micro och spis, där finns även dusch, toalett och tvättmaskin. Det finns en grillplats med tak och en stor grill. Lakan tas med eller går att hyras. Kund städar stugan vid avresa. Pris: 475 kr/natt.
Hotell

Kåseholms Slott

Avstånd: 5,4 km
Bo i slottet och upplev historiens vingslag. Upplev känslan av att stiga in i det förgångna. Vakna upp efter en skön natt i våra komfortabla rum och smaka på den rikhaltiga frukostbuffén.