Entrébiljett Tosselilla Sommarland 2017

Adress: Svampakorset Tomelilla Datum: Tisdag 6 jun 2017 - söndag 27 aug 2017 Visa karta

Adress: Svampakorset Tomelilla

Köp din biljett online! Välj datum & antal biljetter. Vouchern i din bokningsbekräftelse visas i entrén till Tosselilla, den gäller som biljett.
Det går bra att visa vouchern i mobilen eller skriva ut den.

OBS! Glöm ej att välja datum i kalendern nedan!

Tosselilla är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur. När entrén är betald är det fritt fram att bada, leka och åka karusell så mycket man orkar.

Barn under 1 meter GRATIS Entré

2-dagars biljetter måste nyttjas inom 3 dagar.

Se vår hemsida för öppettider och abonnerade dagar! Klicka här för att se våra öppettider.

Välkommen till oss!

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer
    46 417140 40
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 41123 66 02
Hotell

Hotell Continental du Sud i Ystad

Avstånd: 0 meter
Sveriges äldsta hotell, Continental du Sud ligger mitt i centrala Ystad. Här har du gångavstånd till fantastiska sevärdheter och shopping som staden erbjuder. Med egen parkering och läge intill Ystads station och färjeterminalen, bekvämare än så blir det inte!
Stugby

Nostalgi Café the 50´s

Avstånd: 0 meter
Vi har 8 stugor med 4 bäddar i varje och kylskåp och värme. I servicebyggnaden finns tillgång till komplett kök med kaffekokare, micro och spis, där finns även dusch och toaletter och tvättmaskin. Det finns en grillplats med tak och en stor grill. Kunden städar själv stugan vid avresa. Pris: 475 kr/natt.
Hotell

Anno 1793 Sekelgården Hotel

Avstånd: 0 meter
Välkommen till Anno 1793 Sekelgården, ett annorlunda hotell som förr i världen var en gammal anrik handelsgård. Här sitter charmen i väggarna och i det informella bemötandet. Rummen är renoverade till modern hotellstandard med dusch/bad, wc, telefon. kabelTV och trådlöst bredband. Samtidigt har den gamla karaktären bevarats. Hotellet har en egen atmosfär som påminner om flydda dagar.