Ett SMS med biljetter kommer i din mobil och även en PDFbekräftelse för utskrift kommer i din bekräftelse efter genomförd bokning. Det går bra att använda vilket som vid entré.
Obs, tänk på! Vill du köpa många biljetter för att ge bort rekommenderar vi att du gör en bokning per biljett för att få separata biljetter/vouchers.
Ni kan även kontakta kundservice för hjälp med bokning. Läs mer Stäng

Erbjudande för Sparbanken Skåne kund

Unikt erbjudande för dig som är kund hos Sparbanken Skåne. Biljetterna är begränsade och rabatterade och kan utnyttjas valfri dag under hela sommaren utom 2-3 Juni samt 11 Augusti.

OBSERVERA! Det är endast tillåtet att boka max 5st biljetter per kund, bokar du fler än 5st kommer de att avbokas automatiskt.

Du mottar en sms-biljett och en bokningsbekräftelse på mail. Du kan uppvisa SMS-biljetten eller bokningsbekräftelsen (PDFversionen med QR-kod) i din mobil vid entrén på Tosselilla! 

Tosselilla är ett sommarland med stora grönområden, vattenland, tivoliland och sommarlek i vacker natur.

Tosselilla öppnar för säsongen med Barnens dag helgen 2-3 juni. När entrén är betald online är det fritt fram att gå in via VIP-kassan och börja bada, leka och åka karusell så mycket man orkar. 

Det mesta ingår i entrén.
Gratis Parkering vid parken!
Grillkol & Tändvätska ingår när du grillar i parken!

Lågsäsong: 2 juni - 6 juli
Högsäsong: 9 juli - 26 aug
Barnens dag: 2 - 3 juni
Tosselilladagarna: 7 - 8 juli
Tosselillafestivalen: 25 26 augusti

Läs mer om Öppettider på vår hemsida.
VÄLKOMMEN TILL OSS!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading