En voucher kommer i din bekräftelse efter genomförd bokning och gäller sedan som biljett.
Obs, tänk på! Vill du köpa många biljetter för att ge bort rekommenderar vi att du gör en bokning per biljett för att få separata biljetter/vouchers.
Ni kan även kontakta kundservice för hjälp med bokning. Läs mer Stäng

Erbjudande för Tourism in Skåne

Adress: Svampakorset Tomelilla Visa karta

100 %

1 av 1 rekommenderar

Adress: Svampakorset Tomelilla

Unikt erbjudande! Biljetterna är rabatterade med 20%. Välj datum och antal biljetter. Du kan skriva ut eller visa din voucher i mobilen vid entrén på Tosselilla, vouchern gäller som biljett!

OBS! Glöm ej att välja datum i kalendern nedan!

Tosselilla är ett sommarland med stora grönområden i vacker natur. När entrén är betald är det fritt fram att bada, leka och åka karusell så mycket man orkar.

Barn under 1 meter GRATIS Entré

2 dagars biljetter måste nyttjas inom 3 dagar.

Se vår hemsida för öppettider och abonnerade dagar! www.tosselilla.se

Välkommen till oss!

Show more
Hotell

Kåseholms Slott

Avstånd: 4,4 km
Bo i slottet och upplev historiens vingslag. Upplev känslan av att stiga in i det förgångna. Vakna upp efter en skön natt i våra komfortabla rum och smaka på den rikhaltiga frukostbuffén.
Stugby

Nostalgi Café the 50´s

Avstånd: 2,3 km
Vi har 8 stugor med 4 bäddar i varje och kylskåp och värme. I servicebyggnaden finns tillgång till komplett kök med kaffekokare, micro och spis, där finns även dusch, toalett och tvättmaskin. Det finns en grillplats med tak och en stor grill. Lakan tas med eller går att hyras. Kund städar stugan vid avresa. Pris: 475 kr/natt.
Stugby

Fredriksbergs Gård

Avstånd: 10,8 km
Fredriksbergs Gård är en charmig kursgård med övernattningsstugor, dusch och toalett på varjke rum. I vår matsal kan Du avnjuta en riklig frukostbuffé, i anslutning till stugorna finns gemensamt kök och Tv-rum. Kursgården är belägen Öster om Ystad mitt i naturen med nära till havet.