Ett SMS med biljetter kommer i din mobil och även en PDFbekräftelse för utskrift kommer i din bekräftelse efter genomförd bokning. Det går bra att använda vilket som vid entré.
Obs, tänk på! Vill du köpa många biljetter för att ge bort rekommenderar vi att du gör en bokning per biljett för att få separata biljetter/vouchers.
Ni kan även kontakta kundservice för hjälp med bokning. Läs mer Stäng

Erbjudande för innehavare av Barnsemesterkortet

Ett unikt erbjudande med rabatt på Tosselillas entrébiljetter! Rabatten gäller på ordinarie pris för barn och vuxna över 1 meter, rabatten är redan avdragen på priset. 

Köp din biljett online! Välj antal biljetter.
Du mottar en sms-biljett och en bokningsbekräftelse på mail. Du ska uppvisa SMS-biljetten i din mobil vid entrén på Tosselilla (eller visa mobilbiljetten via mailet, i din mobil)

Tosselilla är ett sommarland med stora grönområden, vattenland, tivoliland och sommarlek i vacker natur. Tosselilla öppnar för säsongen med Barnens dag helgen 1-2 juni.

När entrén är betald online är det fritt fram att gå in via VIP-kassan och börja bada, leka och åka karusell så mycket man orkar.

Det mesta ingår i entrén.
- Gratis Parkering vid parken!
- 2-dagars biljetter måste nyttjas inom 3 dagar

Högsäsongsbiljett måste nyttjas under högsäsong (gäller ej under Tosselilladagarna). Du väljer själv valfri dag under högsäsong (Obs! ej abbonnerade dagar).
Lågsäsongsbiljett måste utnyttjas under lågsäsong (gäller ej under Barnens dag)
Biljetter är ej giltiga 10 augusti när det är abonnerat!

Lågsäsong:
4 juni - 4 juli

Högsäsong:
8 juli - 18 aug

Barnens dag:
1 - 2 juni

Tosselilladagarna:
6 - 7 juli


Läs mer om Öppettider på vår hemsida.
VÄLKOMMEN TILL OSS!

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris