Ett SMS med biljetter kommer i din mobil och även en PDFbekräftelse för utskrift kommer i din bekräftelse efter genomförd bokning. Det går bra att använda vilket som vid entré.
Obs, tänk på! Vill du köpa många biljetter för att ge bort rekommenderar vi att du gör en bokning per biljett för att få separata biljetter/vouchers.
Ni kan även kontakta kundservice för hjälp med bokning. Read more Close

Erbjudande för Sparbanken Skåne kund

Unikt erbjudande för dig som är kund hos Sparbanken Skåne. Biljetterna är begränsade och rabatterade. OBSERVERA! Det är endast tillåtet att boka max 5st biljetter per kund, bokar du fler än 5st kommer de att avbokas automatiskt.

Du mottar en sms-biljett och en bokningsbekräftelse på mail. Du kan uppvisa SMS-biljetten eller bokningsbekräftelsen (PDFversionen med QR-kod) i din mobil vid entrén på Tosselilla! Tosselilla är ett sommarland med stora grönområden, vattenland, tivoliland och sommarlek i vacker natur. Tosselilla öppnar för säsongen med Barnens dag helgen 2-3 juni.När entrén är betald online är det fritt fram att gå in via VIP-kassan och börja bada, leka och åka karusell så mycket man orkar. Det mesta ingår i entrén.Gratis Parkering vid parken!Grillkol & Tändvätska ingår när du grillar i parken!Läs mer om Öppettider på vår hemsida.VÄLKOMMEN TILL OSS!

Show more

Book now - choose start date and product

Activity Total price
Loading